Tuesday, September 1, 2009

tagged by kak nurul..




Tiba2 dapat tugasan dari kak nurul nun jauh kat oversea
1)Sile copy award ini di blog anda:
okehh..dah sudah…


2) Nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini (Are t)
~suka shopping n sy suka sgt tgok entry kak nurul bila tayang barang2 baby.. huhu..
~ most of the entries posted by kak nurul, banyak pengalaman kak nurul tulis. Dan ada benda baru saya belajar daripada apa yg ditulis (^_^)
~as I can see from her entries, kak nurul mempunyai seorang suami yg sgt berdedikasi dan baru sahaja melahirkan anak pertamanya, baby haris.. comel…(^_*)
~pembersih dan suka mengemas
~expressive
~sangat menghargai persahabatan..

p/s: kak nurul, Heheh..ini penilaian secara jauh


3)Nyatakan 9 fakta tentang diri anda sendiri:
~kinda sensitive
~expressive
~suka puisi
~suka novel habiburrahman
~suka juga bercakap
~suka masak..tapi takdela reti serba serbi
~tinggal kat shah alam, banyak membesar kat johor
~banyak kali gi blog kak nurul, tapi masih tak ingat nama tempat kak nurul tinggal..hehe..
~I have 4siblings around me that cheer me up..


4)Pilih 10 penerima award seterusnya .. TAG mereka:
-jannah
-payied
-atthiyah
-acid
-aini
-azlan
-nadzirah
-Fazrina pendek..

Boleh la ek..…hihi

5 comments:

Nurul said...

Hi ummie..

time kasih la wat tag ni..suka2 tapi bole kenal kan? blog kak nurul tu tak sangka ada gak pelawat..lawak lak..anyway..slaam kenal ye..nice knwing u..

dari~ummie said...

hihi..boleh...tak sangka jodoh kita kat alam maya kan kak nurul..n nice knowing u too..keep updating your blog tau kak nurul..

.f.A.z. said...

perlu ke ada PENDEK itu?
huhhh?

azlan ahmad said...

huhu.. akak nie..
sama je tag nyer..
g tgk dekat c ni.. heee..
http://azlanahmad357.blogspot.com/2009/07/kak-tirie.html
sekian..

dari~ummie said...

faz>perlu...
lan>>alalaaa..malas nk jawab le tu