Monday, June 6, 2011

transformasi


salam semua..

lama sangat tak update.

aku harap tidak terlambat melakukan transformasi pada blog..bila tengok ada blogger2 yang dh menghadap Ilahi, tinggal blog yang jadi kenangan..kalaulah aku nanti mati..korang2 yang hidup nanti takkan nak baca kisah aku yg remeh,tak membangunkan minda n penuh dengan masalah kan? hehehe..malu pulak aku nanti..si mati tu akhlak dia,masyaALLAH buruk! err... mesti aku sangat kecewa dalam kubur.. =(

so, i would delete the posts that i think is not worth to be read.. n will write about nice articles later..insyaALLAH..jadi,kalau dh mati nanti, kot2 artikel tu bagi keinsafan kat orang, mana tahu ALLAH yg Maha Kaya bagi kita pahala, *ilmu yang berterusan*

patut wujudkan satu blog rahsia nak luah2 perasaan-haha

aku nak ingat pesan ciktam pasal satu quote ni;
1) lupakan kebaikan kita pada org
2)lupakan keburukan orang pd kita
3)ingat kebaikan org pada kita
4)ingat keburukan kita pada orang..

insyaALLAH, kita akan tenang...


3 comments:

Anaa said...

salam ummie,
akak dah buat transformasi blog.. best, rasa segar sangat.. jom kita pakat refresh our blog.. akak delete banyak entri yang ada ala2 mengutuk dan mengumpats.. tinggal citer pasal keluarga jer...

Rachman Abdillah said...

Tetapa semangat dan selalu menjadi yang terbaik buat diri sendiri dan orang lain KARAKTER DAN PERSONALITY.
Berikan apa yang kita punya karna sang Ilahi akan memberikan lebih banyak dari apa yang kita keluarkan.

dari~ummie said...

kak ana~rindunya kat akak! =) heee...bz sgt..tula kak,dalam proses..jom sama2 kita buat transformasi

rachman: setuju sangat...thanx =)