Wednesday, November 16, 2011

ehmm...

ok,bloggie..malam x berapa best..

sorry,saya tahu kamu hebat,kamu power,kamu pandai..kamu ketua,kamu ini kamu itu..tapi..

err..takpelah..dah janji taknak tulis apa2 yg tak best..

happy day you all!

3 comments:

ismi_nor said...

hi bloggie.....tak pe..sabau ye...saya nak bagi nasihat, saya pun tak sempurna, be strong...pandang ke depan... :-)

dari~ummie said...

huhuuu..tQ puan! yeah,be strong :)be positive..insyaALLAH..

Anaa said...

ye lah ummie, simpan je lah dalam telingasemua yang hodoh2 tu.. lepas simpan kejap, pastu kita tongsampahkan, supaya tak turun kat hati.. sat lagi tak pepasal hati terpalit kekotoran yang hodoh2 itu..