Thursday, November 3, 2011

jumpa sv

assalam and hye blogger..:)

tertarik nak catatkan diari akademik saya. walaupun saya study local je,tapi saya nak jugak tulis. terilham dari lecturer sy yg sporting+kind hearted nun jauh di sana..ehehh..as a guide,reminder,revision dan apa2 aje yg berkaitan..kan? (i know,u know who u are (^^P))


meeting-- xx kali


tadi bincang pasal paper conference yang sy nak hantor ke IEEE Colloquium on Humanities,Science and Engineering research(CHUSER 2011). just imagine, dari bulan 8..sampai ke bulan ni,asik je la ada salah..hehehe..tapi selamat dh upload kat EDAS. no need to worries,akan ada balik pembetulan paper tu..so,ini kerja2 yang dia bagi;


1-cari list SME yang berdaftar bawah PSMB zon selatan,johor.
2-betulkan paragraph,link ayat yg x berkaitan



kerja saya:
1-bagi LR pada Dr,N. uhuu...gila kau joyah..masa dia tanya tadi,LR i belom siap mehh..heehehhe..lepas tu dia cakap dia nk buat paper..so,bukan dia nak writing sy,tapi dia nak bahan bacaan saya..ngeh3...,next week will be ok..fuh tokojot mak tau..dh la LR writings i compang camping..ngeee
2-baca properties Kouzes&Posner(2002) punya LP..untuk develop question..penting ni...kang terabur karang soalan..sbb x faham dia punya description.hehhee..
3-banyak gila k kena baca.itu je

5 comments:

Anaa said...

ummie banyak jargon2 yang akak tak faham.. huhu.. sungguh kecik rasa diri ni, banding ngan orang lain yang tak jemu2 belajar....nengokkan list apa yang ummie kena buat tu, kalao akak ler, dah tak sanggup kot.. makcik surrender... :)makcik ni tahu buat susu anak jer..

ismi_nor said...

dear sis,

thanks ^..^

i will love to visit you blog everytime i login my blog...selamat hari raya aidiladha :-)

ismi_nor said...

your* - correction :-)

dari~ummie said...

wslm wbt,kak ana :)
kak ana,jargon2 yg akak tak faham sebab bidang kita berbeza..cuba kalau akak bagi jargon bidang akak..hah,pengsan kita nak membacanya..hehehe..alhamdulillah masih diberi rezki,peluang dan kesempatan utk belajar lagi kak ana..kalau tak pengsan jugak nih.ahaha..akak pun apa kurangnya,tanggungjawab lagi la besor nak membesorkan anak..(^^,)eheh,menguruskan rumahtangga lagi..kerja lagi..respect suri rumah tangga bekerjaya. :)

dari~ummie said...

assalam Ms.Ismi Nor;

heee,puan,selamat hr raya puan! sangat tak berkesempatan nak ber-ym..insya ALLAH,next time..kita KIT.luv to visit ur blog too..:)so inspiring.. :)