Sunday, October 30, 2011

selamat bertunang


haiiii...

tadi gi majlis tunang kawan kita, zetty & wazli..alhamdulillah,semuanya berjalan dgn lancar..:)

semoga berkekalan hendaknya hubungan mereka..ameen :P

i very the like, make-up dari SMC bridal parit raja ni..murah uuuu...

tapi meletoppsss! ahaks!


tapi..pak andam lah yg make-upkan...aisehhh...

oh,by the way,saya dah jatuhkan kek secret recipe--> pecan butterscotch utk hantaran k? haru x haru dibuatnya...lepas tu,nk tutup kehodohan,i top dia dgn orange+oreo..hah..amik ko..

ahaiii..redho sajelah...kesian diorg..dapat kek huduh..hukhukssss

::gini le kek nyaaa...tak menangis tengok,bila jatuh tersembam atas lantai?::

ok,nak buat kja tertangguh..bubbyee uolss..jaga diri tauuuu (rasa nak lempang diri sendiri buat ayat macam ni...kekekeke)


2 comments:

ismi_nor said...

assalamualaikum....waaahhhh sangat terharu saya membacanya....sedapppnye kek tu..saya suke..tunggulah awak banje saya makan kt secret cake BP ye ! ;-))

Anaa said...

kawan dah tunang.. 'kita' bila lagi.. hihi..