Saturday, November 20, 2010

entry khas cik eryn

entry ini dibuat khas,kerana cik eryn bakal menamatkan latihan industri kat KK~

wuhuuu...akulah insan paling sedih..because we have spent time together working in KK.

she knows seriuosly what had happened in KK and i feel not alone.

she helped me a lot when i deadly need something to be solved in a minute.

she will on the phone, when i want to ask someone regarding to PC,ITC or I-CITY...eheheh(ok,i-city tu aku mengarut je)

she's there when i need her..


(rompak gambar ni kat FB,sbb eryn pakai tudung dot2,hehe)

sayang cik eryn! TQ for everything!
::mood: teringat zaman kerja sama2 masa cuti deepavali hari tu::

huuu...lepas ni..lepas ni kat siapa aku nak mintak tolong kalau internet connection tiba2 putus hubungan? dekat orang itu ke? uhhh..tak mau tak mau..saya mahu cik eryn~


even 15 days after that,i will not entitled as a staff in KK for good, but i have to admit, that i feel so lost..

everyone is going to left me alone here...huhuhu..


takpelah dear eryn,ummi doakan kejayaan eryn here..
kalau mahu sambung uthm,text me, i can even help you to find place to stay,to provide you with informations you need and to hear your thought, opinion or any problems.



insyaALLAH, i will be there, whenever my friend need my pair of ears..




4 comments:

CIK ERYN said...

umy..mengalir air mata ak bile baca entry ni..tocing tocing.
kau pon kawan plg besh sepanjang aku kat KK ni..
ko selalu ada bile ak perlukan ko
itu lah baru dinamakan kawan..
susah dan senang =)
tenks a lot eaa..insyaallah ak x akan lupekan ko..and kau akan jadi orang pertama yang akan ak contact bile ak sambung master nti..aku doakan ko berjaya dalam semua yang kau buat..u r the very best friend i ever had.tenks sangat2 for eveything.for the Mc-D, for the suport, for the shoulder, for the apam dot dot, for the tudung, for the smile, for the story..everything
~ FRIENDS FOREVER =)
muaahhxxxxx

dari~ummie said...

eryn!!
huhuhu..
thanx for everything..;)
nanti lagi la susah mahu jumpa kamu..
hukhuk..
jgn nangis2
be strong ok girl!

CIK ERYN said...

aku akan kuat..
kuat macam badang..hehe..tp ak spec sikit sbb tak makan muntah orang
ak akan merindui semuanya
espc persahabatan kita.
jgn lupe aku =)

dari~ummie said...

eryn!!wuhuhuhu..
aku xkan lupakan ko..
i miss all a lot!
wee..ko mmg kawan yg baik..sayang ko!