Saturday, November 27, 2010

menerima anugerah yang membuat daku terharu *_*


kamu tahu hari ni best sebab apa???sebab aku dapat,




ini....dari Wana..

kamu tahu?



Syarat-syarat:

1.Jangan kerek.Ucapkan Alhamdulillah dulu,pastu thanks giver award ni


ALHAMDULILLAH...(dengan mata bersinar2) dapat award dari wana..hihihi..walaupun aku rasa belog aku ni sememeh nya masyaALLAH, tapi ada jugak yg nak claim belog aku ni beautiful (sedikit berbunga2)~eh,tapi dia sebut beautiful blogger kan? haha,aku ke yg beautiful atau belog aku yg beautiful? *bluwekss*

2.Jangan kedekut,kongsi nikmat bersama rakan-rakan lain2)


yeaahhaaa!! hihi..silalah ucapkan alhamdulillah ;)

3.
TUJUH perkara tentang diri saya:

Tujuh je?? hahahhaa...baik,jangan tamak..maka aku terimanya dengan hati terbuka



1) Kadang2 confius kalau orang tanya asal dari mana. Aku dok Shah Alam,tapi banyak membesar kat Johor. Kalau diorg tanya aku asal mana,aku jawab johor,lepas tu dia tanya dok mana,aku jawab shah alam,kang diorang pulak confius. eh,confius tak statement aku nih?hihi...

Senang2 je aku jawab dalam pernyataan lengkap,"Saya berasal dari Johor tp menetap kat Shah Alam.."haha

2) Adalah golongan yang suka dengan renda2 dan riben. pantang nampak riben kat kasut,kasut tu la yang aku berkenan. hahaha.. sebab itu aku suka weddings!! weee...

3) Aku bukan pakar memasak,tapi aku memang pakar mencuba. haha..aku masak takdela sedap mana pon,tapi aku memang suka sangat bab2 nak try resipi baru. kalau aku dah stress tahap gaban, memang kelentang kelentung la dapur tu aku kerjakan. ohhh...takpun,aku cuci tandas~hihi

4) Aku suka menjelajah belog orang sampai aku rasa belog ni melekakan..dan personally, aku lebih suka baca belog..input tip top..alhamdulillah,terima kasih buat semua2 yang suka share tips2,resipi..malah daily diary they all yang dok kat overseas ke,pasal anak2 ke,kawan-kawan aku punya entry ke..i really appreciate it..dunia tanpa sempadan..semuanya yg muluk2 aje aku baca dari bloggers tersebut.dapat motivasi,tazkirah,health infos,experience about going to another places..semuanyalah!

5) Aku suka Kucing!!! meowww

6)tidak terkawal jika datang ke supermarket

7)Semangat kesukanan yang tinggi,,(hahah!ni aku tipu aje ;))


sekian

2 comments:

Aanas said...

salam ummie,
timer kasih sebab ingat kat akak yang udah tua nih.. heheh...
nanti akak jawab ehhh...

CIK ERYN said...

tag is done =)
sory lambat..