Sunday, January 9, 2011

AJL25 semalam....


salam semua~huhuhu
dalam pada aku dok bz buat proposal, ada hati jugak aku menapak gi rumah kawan aku;merangkap jiran rumah...muahahaha...nak nengok AJL punya pasal..

pertama sekali, aku nak ucapkan tahniah kepada para pemenang..

tapi..aku tak suka sebab lagu Ana Rafali yg menang bukan lagu Faizal Tahir...hohoho...yela, takde aura langsung lagu tolong ingatkan aku tu...cumanya...dah nama rezeki ALLAH nak bagi kan...aku bukan la dengki dgn ana rafali..tapi lagu dia memang tak menusuk jantung aku (this is my personal view) dan aku personally tidak gemar akan lagu itu.. berbanding lagu faizal tahir yg memang ada aura, best...buat aku feeling hindustan versi melayu...kikikikiki

apa2 pun, rezeki kan milik ALLAH..memang ALLAH nak bagi rezekiNYA kepada ana rafali,bukan faizal tahir..


walaupun lagu faizal tahir tidak menang..tapi bagi aku lagu2 dia buat dgn audi mok memang meresap dalam jiwa..eceecececehhhh..



=)

entah,aku memang suka dgn lagu faizal tahir..yela,taste setiap orang kan berbeza..tapi tolong ingatkan aku punya persembahan, memang geli aku nak tengok..ngeh3...maaf la ana rafali..

tapi aku tetap nak ucapkan tahniah..might be, juri2 semua pandang something special pada lagu ana rafali..



p/s: lagu maher zain tetap jadi juara carta hati aku...keh33

2 comments:

Aanas said...

salam ummie,
awat nak kena menapak umah jiran baru bleh nengok AJL? takde tivi ker.. hehehe.. tivi murah la skang ni, beli jer yang 14 inci pun jadik, buat nengok sorang2... tapi kalau mampu beli plasma tivi yang beso gabak tu lagi la best.. kehkeh.

akak, faizal tahir pun tak minat, ana rafali pun tak minat.. sapah pun yang bertanding tu akak tak minat... tapi melekat gak jap nengok persembahan siti...

dari~ummie said...

wslm kak ana..
:)
memang takde tivi provided kat rumah sewa ni..huhu..nak beli lagi la tak kuasa kak..bukan selalu tgok tv kita ni..tu pon kadang2 aje..dari beli tv, baik pasang streamyx kat rumah..ehehehe...;)