Tuesday, November 27, 2012

stress lagi

mari menangis.. sebab kerja yang begitu menekan.

aku harap ada orang yang faham. faham keberadaan aku yang perlukan ruang sendiri.

tapi tidak ada.

tidak ada sorang pun.



bila kawan aku tanya

"kak ngah, tesis kau macam mana?"

masa tu air mata dah bergenang2....bulan 12..lagi 2 hari..


stress lagi.. alahai..

2 comments:

Hamba Allah said...

assalamualaikum, sabar ya, saya faham, mesti awak lupe, saya juga dalam situasi sama dengan awak, masa ada 6 bulan, ada lg 6 chapter kene siapkan (nasib 3 darinya sudah hampir penuh), maka ada 3 hari yang major. saya faham sebab saya juga pelajar. sabo ya, kalo stress sila ambil wudhu, solat hajat dan mengaji quran. Insha allah saya yakin awak akan tenang. saya akan jarang ke udara di fb, blog n twitter (tmpt ckp sorang2) ja bt ms ni. **sgt stress juga** owh ya skrg tgh dlm selimut, sejuk, tp mengadap pc ni utk cari bahan meeting esok. doakan saya, dan saya juga doakan awak. semoga berjaya. amin.

saya said...

meh datang rumah kg...aku layan kau nanges.....
don't give up dear....i know you can do it...chaiyok2!....
nanges puas2...then get back on the track ok?...
insya'Allah everything will be fine....amin...