Wednesday, April 28, 2010

yeayy!!

macam tak percaya...


tak percaya apa?????

adalah....


nak tahu ke?

apa khabar berita yang menggumbirakan segala urat saraf patik pacal yang hina ini?


mahu tahu??

tak payah lah tahu.....


eh?

nak tahu juga ke??

mmm...

kita simpan lah dulu story ni ek yang... ;)




ciss....story apa bendalah tu?

(bukan story DOUBLE XXXL)

adalah....(sambil menggulung2 doh donat)



ini bukan rahasia lagi....

haha...(kesengalan terserlah)

bukan sbb apa pun la guys...

benda biasa2 je bagi you all...

(eleh, setakat tu pun nak bagitau dalam blog heh?)

tapi kalau you all tak mau tahu pun takpe...

i cakap perlahan-lahan je..

blog i je yang tahu....




















SAYA DAH HABIS EXAM, NO MORE NEXT SEMESTER!!!
NOT ENTITLED AS UNDERGRADUATE ANYMORE...yeah yeah...!








itu je...lenguhkan nak scroll2 ni? ngeh3...exercise tangan...apa salahnya....xoxoxox...berblogging di rumah la kekdahnya lepas ni...bukan kat parit raja lagi dah...yippppeeee..... i do love UTHM

tapi...



sayang nak tinggalkan si boncit i...dan tamtam...mahu nangis sekarang....:'(


7 comments:

starz said...

heyp...bile balik shalam??....bole dating~~~...hohoho

ain fathihah said...

tahniah sbb dah habis exam!

yiehaaa!

dari~ummie said...

yied: balik jumaat ni...=)

ain fatiha: hai..salam singgah...=)...walaupun exam dah habis, result ni berdebar2...hihi...

ain fathihah said...

horee-horee dulu sementara tggu result.
hehe

dari~ummie said...

ain...
waaa....takut horey2 nanti tergolek pulak tgok result...heheheeheh =)

hasni said...

bestnya
hasni pon patut dah final sem
tp extend satu sem
huhu
sedeynya
ptt dah grad dah bln 8 ni
apakan daya
ada st subjek wajib lagi xamik
huhu
tahniah ummi

dari~ummie said...

hasni..=)
ish...jangan sedih2la..
satu sem je lagi..
lagipun, boleh graduate dgn pointer best2 lepas ni..
ummi ni ha, pointer cukup2 makan je..
uhu...lagi dramatik..

TQ hasni...n tahniah jugak sbb dah hantar tesis kan?hehe...lega gila kan rasa???