Tuesday, December 28, 2010

alhamdulillah sudah

salam semua...

dah lama sungguh aku tinggalkan belog..nasib baik banyak habuk tak bersawang,...hehehe..alhamdulillah,akhirnya aku jadik balik student. haha,orang lain umur-umur aku ni dah dapat master dah..aku baru terkedek2..

oleh kerana aku perlu menumpukan perhatian terhadap penyediaan tesis. dan menyiapkan mental dengan supervisor aku yang dikatakan kedekut markah itu,akhirnya aku deactivate kan account facebook aku...maklumla, asik menghadap facebook aje kerja aku...

isu superviser, dari dulu aku dah runsing..orang nak kata apa pon, katalah..aku yakin,yang beri aku rezeki adalah ALLAH..berjaya atau tidak aku, semua urusan ALLAH..cuma aku harap, markah report aku tidak la sampai 70..70 tu dah nak gagal dah tu..aku aim nak buat master ni dalam setahun sahaja..

oleh kerana supervisor aku sekarang berada di Korea, maka aku ingat boleh goleng2 gembira. rupanya tidak ya tuan puan.. aku perlu pula rancang kerja-kerja aku dan adjust balik proposal aku sebelum minggu depan bermula..lagi satu penting sebab nak apply scholarship UTHM..kena ada proposal itu..

kalau aku dah ada P1wiMax, aku akan aktif menulis belog(eceh,perlu ke nak bagitahu..wahahaha)aku akan bagi info pasal master studies di UTHM ni.. kalau universiti lain aku tak berapa nak tahu. prosedur,tajaan,yuran semua lain2..korang boleh rujuk Wana untuk UPM (eh,ko UKM ke UPM wana?hehehe,aku tak ingat). lebih2 lagi kalau korang nak further dalam bidang sains.. aku bukan pure science, aku sains sosial..

sometimes ada orang mintak info pasal master ni..aku pun terkapai2 dulu..jadi apa yang aku tahu,aku bantu..insyaALLAH..


emel-tdummie@gmail.com

1 comment:

Aanas said...

salam ummie,
akak baru jer gi jb last monday.. masa gi tu nampak ler signboard UTHM ni.. dalam pala fikir, universiti apa nih ekk, sebab macam tak besa nengok... penat dok terjemah UTHM tu. rupa2nya universiti tun hussein onn ehh..
study hard, make sure finish satu tahun tau.. dont play play... heheh..