Wednesday, August 11, 2010

korang suka gosip artis tak???psssttt.....


(adakah ini artis yang ingin digosipkan itu?)

selamat bersiaran kembali...

habis sahur dah? (i dah!)

hey hey hey

well...1 st ramadhan saya agak tak berapa nak normal.

tapi tetap seperti orang yang berpuasa..(seperti ya...)

siap sahur segala bagai. time azan siap berhenti..sebab nanti kantoi la dgn adik2..hehhe..

puasa yang yang yok

tengahari buka "esbok"--->>lepas tu minum air...

ngehehehee.....awal2 lagi dah nak kena ganti

heh...time2 macam ni kau nak datang ye bulan..time hari tu kau taknak datang pulak.cis


******
GOSIP

eh..eh...korang...korang suka gosip artis tak???

rasa mcm nak buat ruangan gosip. tapi ni kan bulan ramadhan. mana boleh gosip. DOSA!

(oh,macam lah saya puasa..dan macam lah bulan lain boleh gosip2.*dush*)

maka hari ini saya isytiharkan jangan bukak ruangan gosip artis. takde faedah pong..yolah...ekau nak tau benor perangai buruk artis tu buek apo? buek doso yo..udah le buek doso tangan. buek doso mato pulok eh. artis dodah sano sini (aku tak tau pulak jackel dan kedai2 kain ela lain dah tak cukup kain ela nak supply kat kilang baju)

lepaih tu ekau nak buek doso mulut pulak..-->>mengumpat artis terlibat dengan rakan2 sebilik ekau..kan?

hahahah...itu semuanya adalah saya zaman beberapa bulan yang lepas. sanggup pi investigate artis tuh...cis...cis...tak boleh blah betol..buat research malas pulak nak buat investigation segala bagai..

(gambar ehsan)

"Ghibah (menyebut keburukan orang lain walaupun benar) amat buruk, apalagi buhtan (memfitnah dan mengada-adakan keburukan seseorang). Orang yang mendengar ucapan ghibah juga turut memikul dosa ghibah, kerana dia masuk dalam ghibah itu sendiri. Kecuali dia mengingkarinya dengan lidah, atau menerima dengan hatinya. Bila ada kesempatan maka lebih utama baginya mengalihkan ghibah tersebut dengan pembicaraan lain yang lebih bermanfaat.
Rasulullah s.a.w. bersabda yang bermaksud: "Seseorang hamba yang membicarakan sesuatu yang belum jelas baginya (hakikat dan akibatnya), akan dilempar ke neraka sejauh antara timur dan barat." (Riwayat Muslim)"
[kredit kepada web ini]


hah, nampak tak tu?

dah-dah..saya tak bersekongkol dengan kamu yang nak gosip2 girl ini...-->heh, siapa pulak kamu tu?

bukan kamu kan?

1 comment:

Megan Angela said...

Welcome to our LIVECASINO338
Hanya di livecasino338 anda bisa lebih mudah menang

HOT NEW GAME
COCK FIGHTING (SABUNG AYAM)

LIVECASINO338 HOT GAMES :

BACCARAT*ROULETTE*SICBO*DRAGON TIGER*SLOT GAME
Minimal deposit 25.000,- sudah bisa bermain disemua jenis game
Register/Pendaftaran bisa disini : http://livecasino3381.pkr69.com/

Bonus Rollingan 0.8%
Bonus Referral 3% [SEUMUR HIDUP!]
Proses Deposit dan WD cepat hanya 1 menit!

Contact Us :
BBM : 2AD88032
WA : +855965922558
YM : cs_livecasino338