Monday, April 20, 2009

si NoTTy Boboy a.k.a puSpa


boboy menyibuk...


muka tak bersalah...muka konon hensem...


boboy keNet Yang digerami~sedang mencakar langsir...


Saya geram dengan boboy…boboy si nakal tu…geram…nanti saya jumpa dia esok, siap la boboy..saya sekeh2 telinga kucing tu!!!huh…kenapa saya geram sangat dengan the mischievous boboy tu ek? Sebab2 nya ialah:

1) saya dah bagi dia makan properly, letak atas surat khabar elok2, then, saya tengok, habis terbarai semua isi ikan bilis kat lantai..~
2) saya sedang mengemas meja saya yang berserabut sejak kebelakangan ini..kemas sungguh2..but yet, i found.. bau yang tak menyenangkan!
3) lepas bau yg tak menyenangkan itu dapat saya detect dengan jayanya, saya mendapati bawah folder file saya basah~(where I manage to put my notes and books) basah???
4) saya terpaksa membuang segala nota2 kesayangan saya yang cantik dan berwarna warni hasil penat lelah saya ye…
5)dan juga buang buku finance kesayangan saya serta buku akaun
6)dan juga majalah mingguan wanita-kesayangan saya jugak! Dah la ada resipi dalam tu!!!

Pesanan penaja: sesiapa yang terlihat ada kucing yang berbulu kemas, pakai stoking putih, berwarna hitam+putih sikit seperti gambar2 di atas ini silalah sekeh je kepala beliau ye...silakan! huh…..

3 comments:

iman said...

hehehe... nasib r ummie... Ummie dok syg sgt kat si boboy tu... hish... dah lah selalu rosakkan brg azz gak... tak pe azz jumpa je dia azz sekeh...free of charge punye

ila said...

tak mengenang jasa tol si boboy ni..heheh
meh..anta kaunseling sket..
apela...sian umi..
si ibu kucing...

dari~ummie said...

hehe..itula si tanggang boboy..tak kienang budi..
hihui...
ila..kenapa tak boleh nak post comment kat blog ila ek??

to az, si boboy tu comel..geram tengokkan..macam nak cubit2 je dia..tapi nakal...